Meist

meie firma

kes me oleme

Briian Consult OÜ on aktiivselt tegutsenud alates 2005. aastast ning on peamiselt keskendunud kinnisvara vahendamisele ning sellega seonduvale  või muu õigusabi andmisele. Kinnisvata tehingutes pakume oma klientidele:

* kinnisvaraalast konsultatsiooni ja juriidilist nõustamist
* müügi-ja üüritehingute ning hindamisteenuste vahendamist.

Teie kinnisvara müügi ja üüritehingute protsessi aitavad kiirendada meiepoolne pakutav laialdane reklaam ja aktiivsed maaklerid, kes otsivad kliendile just parima ja kiireima lahenduse ning nõustavad kinnivaraalaselt.

Lisaks kinnisvaratehingutele pakume õigusabi teenust teistes erinevates eraõiguse valdkondades nagu tööõigus, võlaõigus, perekonnaõigus, pärimisõigus, asjaõigus, elamuõigus (korteriühistud), ehitus- ja planeerimisõigus, kindlustusõigus, pankrotiõigus, võlgade ümberkujundamine ja tarbijakrediidilepingust tulenevate vaidluste lahendamine.

 

Meie eesmärk on täita ja ületada ka kõige nõudlikuma kliendi ootused. Seepärast  töötavad meil suure kogemusega ning väga motiveeritud oma ala (kinnisvarasektori ja õigusabi) vaieldamatud tippspetsialistid, kes tunnevad oma valdkonna köögipoolt. Nii saame pakkuda kliendile seda, mida ta tegelikult vajab – kõrget kasumlikkust, kindlustunnet ning riskide minimaliseerimist. Me anname kliendile asjatundlikku nõu, kiiret ja personaalset teenindust ning professionaalselt ellu viidud teenuseid.

Me armastame oma tööd, me teame, miks me seda teeme ja kuidas seda teha. 
Olulised märksõnad, millest lähtume on: eesmärgile keskendumine, asjatundlikkus, kiirus, kvaliteet ja paindlik lähenemine ning kliendi heaolu.
Meie jaoks on iga klient tähtis ja tema soov  oluline. Iga kliendiga tegeleme personaalselt, lähtudes tema vajadustest ja eesmärkidest  ning anname parimat nõu. 

Meie eesmärk on täita ja ületada ka kõige nõudlikuma kliendi ootused ning siin töötavad suure kogemusega ning väga motiveeritud oma ala (kinnisvarasektori ja õigusabi) vaieldamatud tippspetsialistid, kes tunnevad valdkonna köögipoolt. Seeläbi saame pakkuda kliendile seda, mida ta tegelikult vajab – kõrget kasumlikkust, kindlustunnet ning riskide minimaliseerimist. Ja loomulikult sinna juurde asjatundlikku nõu, kiiret ja personaalset teenindust ning professionaalselt ellu viidud teenuseid.

Me armastame oma tööd, me teame, miks me seda teeme ja kuidas me seda teeme. Olulised märksõnad, millest lähtume, on eesmärgile keskendumine, asjatundlikkus, kiirus, kvaliteet ja paindlik lähenemine ning kliendi heaolu.Meie jaoks on iga klient tähtis ja tema soov nii oluline. Iga kliendiga tegeleme personaalselt, tema vajadustest ja eesmärkidest lähtuvalt ning anname parimat nõu. Me tahame, et Sina saaksid keskenduda sellele, mida perfektselt valdad ja Teie kinnisvaraga seonduva ajame korda meie.